Skip to content

Nicesupplies.nl is aangesloten bij Quantore, een inkoopvereniging voor de zelfstandige kantoorvakhandel met een modern distributiecentrum te Beuningen.

Hier liggen ruim 20.000 producten klaar voor verzending. Alle denkbare kantoorartikelen in ons assortiment zijn daardoor snel en direct leverbaar: van kleine schrijfwaren tot grote kantoormachines en ook heel veel facilitaire producten. We hebben echt álles voor je kantoor.

Het logistieke centrum is optimaal geautomatiseerd om zo de kosten in de keten te minimaliseren.
De geavanceerde inrichting stelt ons in staat grote en kleine leveringen aan onze klanten snel en correct te kunnen verzorgen.
Snelheid van leveren is de kracht van Quantore. Bestelt vandaag; indien gewenst is je bestelling morgen al in huis.

Quantore bundelt inkoop-kracht en werkt voortdurend aan een nog efficiëntere logistiek met al hun vervoerders.
Verregaande samenwerking met A-merk-leveranciers, maar ook de import en fabricage van goedkope, maar hoge kwaliteit, huismerk-producten, ruim 1000 artikelen, verschaft ons een speciale positie in deze competitieve markt.

Daarnaast voeren wij ook het assortiment van een Duitse groothandel. Ruim 60.000 artikelen komen daarvandaan. Levertijd is iets langer, maar dit assortiment is op de Nederlandse en Belgische markt heel slecht te verkrijgen, maar wel bij ons.

Daarom is Nicesupplies.nl de ideale leverancier voor alle ondernemingen, scholen, onderwijsinstellingen, stichtingen, clubs, verenigingen, kerken, de gezondheidszorg, congrescentra, verpleeginstellingen, etc.